Nachtleven op Fuerteventura

Fuerteventura heeft een bescheiden nachtleven maar in iedere vakantieplaats zijn wel discotheken en cafés te vinden. Corralejo is de badplaats met de meeste uitgaansmogelijkheden.

Discotheken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Fuerteventura kent een bescheiden uitgaansleven. De meeste discotheken zijn te vinden in Corralejo. Een bekende beachclub hier is Waikiki Beach Club; overdag en ’s avonds is dit een bistro en ’s nachts een club waar tot de vroege uurtjes gedanst kan worden op Latijns-Amerikaanse muziek. In de badplaatsen Jandía en Caleta de Fuste is het (nog) minder uitbundig, hoewel ook hier discotheken en discobars zijn te vinden. Een discotheekbezoek in de hoofdstad Puerto del Rosario is eigenlijk alleen in het weekend de moeite waard.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Cafés en bars

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Dankzij het internationale surferswereldje, dat voor vertier naar Corralejo trekt, heeft deze badplaats een grote hoeveelheid cafés en pubs. Vele hiervan zijn Engels of Iers georiënteerd. Rond een gezellig plein in het oude centrum bevinden zich veel bars en cafés en ook aan de boulevard is een ruim aanbod in uitgaansgelegenheden. In Jandía en Caleta de Fuste is het aanbod iets kleiner dan in Corralejo, toch heeft u een ruime keuze uit verschillende cafés en bars. Deze bevinden zich vaak in de grote winkel- uitgaanscentra. In Jandía is bijvoorbeeld het ‘COSMO Shopping Center’, dat ’s nachts wordt omgetoverd tot een populaire uitgaansgelegenheid voor jongeren. Een groot deel van het uitgaansleven speelt zich af in de grote hotels, die vaak een uitgebreid entertainment-programma hebben met Flamenco, drumbands en Latijns-Amerikaanse muziek.